Vinteren på sitt aller beste!

Vi har nå kommet godt i gang med Mars måned. Etter to perioder tidligere i vinter med varme og snøsmelting, så har vi nå fått et godt påfyll med snø i anlegget igjen. Forholdene i bakkene er nå helt fantastiske og vi har også lange dager med sollys. Dette er vinteren på sitt beste!

Som dere sikkert har registrert så har vi lagt en god del kunstsnø i anlegget ved anledning i vinter. Dette gjør vi for å sikre skiopplevelsen deres så lenge det lar seg gjøre. I tillegg til dette så har vi fått bygd opp parken med skikkelige landinger, samt en mindre park i øvre del av anlegget. Vi håper dette så langt har gitt mersmak og lyst på mer skikjøring for de lekne av oss, både store og små.
I tillegg til at vi har godt med snø i bakkene nå, så er det også godt med snø i terrenget i den øvre delen av anlegget. Fjellheisen går hver dag så lenge det er forsvarlige forhold i dette terrenget.

Lavvoen er ny av året og har blitt en kjempesuksess. Her fyrer vi opp i peisen, samt serverer mat via grillbua rett på utsiden i helgene. Lavvoen er et flott samlingssted lengre opp i terrenget der man kan nyte sola og skogens mystikk mellom skiturene.

Vi har gjennom ulike kampanjer gitt rabaterte priser ved kjøp av kort online. Det er enkelt å kjøpe heiskortet gjennom vår hjemmeside og fordelen er at man kan gå rett i heisen når man har fått på seg utstyret. Vi registrerer flere og flere som benytter seg av denne muligheten.

Perioden fremover vil bli fantastisk i Vinterparken. Meldingene viser nydelig Mars vær med både snø, kuldegrader og sol. Alt ligger derfor til rette for mange gode skidager og vi ønsker alle våre gjester hjertlig velkommen til flotte skiopplevelser i Vassfjellet Vinterpark!

Med vennlig skihilsen,
Eirik Sem
Daglig leder