Vinteren er her!

Den siste uken har vi opplevd flere polare lavtrykk, noe som har medført store mengder med snø, samt en kulde som har gjort denne snøen fjærlett. Dette været digger vi i Vassfjellet vinterpark!

Vi har i denne perioden fått preparert alle nedfartene i Vinterparken, samt fylt på med kunstsnø i prioriterte bakker. Vi fortsetter både prepareringen samt produksjon av snø i perioden som kommer. Det neste vi skal utvikle er parken. Her skal vi produsere MYE snø slik at den får et stort potensial når Norges beste parkbygger Emil Fossheim kommer for å bygge hopp og railslinjene. Videre så vil vi også bygge elementer i øvre del av midtheisbakken slik at lekelystene kan utfolde seg enda mer.

Sist lørdag fikk vi åpnet toppheisen og dette gledet oss alle! Anlegget fikk derfor vist seg fra sin aller beste side, med godt preparerte løyper og magiske pudderlinjer i øvre del av Vinterparken.

Besøket vi fikk i helgen overgikk all forventning, noe vi er veldig glade for. Til neste helg så gjør vi noen justeringer i køsystemet, åpner flere serveringssteder for mat/ drikke og vi jobber for en utvidet parkering.

Perioden vi nå går inn i lover meget godt for mye god skikjøring i Vinterparken. Det er meldt stabil kulde og forholdene vil være nydelige så langt værmeldingene rekker.

Jeg ønsker å takke alle dere som har besøkt oss så langt i vinter, dere har vært med på å skape en entusiasme og glød i anlegget som vi er takknemlige for!

Med vennlig skihilsen
Eirik Sem
Daglig Leder