Vinteren er her, gjør deg klar!

Vi har nå hatt en eventyrlig god start på sesongen med en kaldfront som har gitt oss gode forhold å produsere snø på. Dette har medført at vi kan åpne rekordtidlig her i Vassfjellet Vinterpark!

Helgen 16.-17. november starter vi derfor opp Kosliaheisen, Lekelia og Vasseland med nedfarter i hele barneområdet, nedre nord og i nedre del av parken. Forholdene i bakkene er meget gode og heisene går fra 10:00 til 15:00.
Vi jobber fortsatt hardt med produksjon av snø og andre tiltak i anlegget, men har samtidig et stort ønske om å kunne åpne så tidlig som mulig. På bakgrunn av dette så har vi begrenset kapasitet og heisene vil derfor være åpen for de med sesongkort. Vi gjør det vi kan for å kunne åpne større deler av anlegget og for alle brukere så tidlig som mulig. Få derfor med deg sesongkortkampanjen som starter fredag 15. november kl. 09:00 om du ønsker å være den første på ski i Vassfjellet Vinterpark denne sesongen!

Dersom du har registrert ditt eget Key-Card på nett ved kjøp av heiskort, så kan du gå rett på heisen. Du trenger derfor ikke innom billettautomaten. Har du kjøpt heiskort på nett og skal hente dette i bakken, så gjøres det ved å scanne mottatt QR kode i billettautomaten på forhånd for å få ut heiskort. Vi har automaten stående utenfor billett bua og bommen er åpen hver dag inn til anlegget fra tirsdag frem til kl. 20:00 inneværende uke. Det kan være fornuftig å ta seg en tur å få dette i orden før du skal på ski. Familiepakka gjelder for to voksne og inntil 3 barn/ ungdom i alderen 7-15 år. Barn 0-6 år trenger ikke heiskort i Vassfjellet Vinterpark, og det skal derfor ikke registreres ved kjøp.

Vi kjører ikke bussavganger fra Trondheim til Vassfjellet enda. Nærmere informasjon om dette kommer senere på hjemmesiden.

Velkommen til oss i Vassfjellet Vinterpark!

Med vennlig hilsen
Eirik Sem
Daglig leder