Vi åpner opp dobbeltheisen!

Helgen 14.- 15. desember så åpner vi opp for drift også av dobbeltheisen i Vassfjellet Vinterpark. Vi har den siste tiden fått pakket snøen såpass godt at sålen skal tåle at vi kjører øvre del av nord og familieløypa fra kommende helg. Vis uansett aktsomhet da sålen er tynnere en lengre ned i anlegget. Sørløypa og toppheisområdet trenger fortsatt mer snø for at vi skal kunne lage sikker nedfart og vil derfor holdes stengt inntil videre. Vi åpner også her så raskt som mulig!

Terrenget har generelt fått en base med snø som er bra, men vi ber om at du er forsiktig ved kjøring utenfor merket løype. Bekker og terrenget forøvrig er fortsatt fremtredende mot senere på vinteren.

Skibussen vil gå i helgene før Jul og gjennom Jula fra 2. Juledag. Vi vil ha en betalingsløsning med VIPPS på bussen som er enkel. Dersom du ikke har VIPPS så kan du kjøpe bussbilletten gjennom nettbutikken vår på hjemmesiden.

Fra mandag 16. desember så har vi anlegget åpent til normale åpningstider. Vi har i år tilført masse lys i anlegget og vi anbefaler derfor en tur ut i bakken også på kveldstid før Jul. Vi gleder oss til å tilby gode skiopplevelser hos oss og så håper jeg at vi sees i bakken nå før Jul. Velkommen!

Med vennlig hilsen
Eirik Sem
Daglig Leder