Vi åpner for alle kommende helg!

Helgen 30. november og 1. desember åpner vi opp for alle brukere av Vinterparken. Det vil derfor være mulig for de uten sesongkort å kjøpe heiskort og kjøre på ski hos oss fra og med kommende helg.

Det er snø i meldingene frem mot helgen og dette vil hjelpe oss med å ha gode forhold i de bakkene vi allerede har åpent. Nedre del av nord og hele barneområdet er åpent og det er satt ut rails slik at alle skal få utfordret seg. Vi ønsker derfor alle hjertelig velkommen til gode skiopplevelser hos oss!

I perioden som kommer er det meldt kaldere vær og vi har planlagt å produsere mye snø. Vi benytter derfor alle ressurser på produksjon av snø og vi vil derfor kun ha åpent i helgene fremover. Vi planlegger å åpne dobbeltheisen helgen 7.- 8. desember, og vil kunngjøre nye åpningstider når det er klart for åpning i øvre del av vinterparken.

Sesongkortsalget har gått meget bra for oss så langt i år. Det er i skrivende stund bare 585 kort igjen til kampanjepris. Dette er langt over budsjett og det vil styrke vårt videre arbeid i Vinterparken. Det er vi meget glade for!
Fjoråret viste at mange var mer på ski i Vinterparken enn før, og vi måtte derfor sette en øvre grense for hvor mange sesongkort vi kan selge kommende sesong. Vi er nå godt på vei mot denne grensen, så det er lurt å handle sesongkort før det er for sent.

Med ønske om en flott vinter her i Vassfjellet Vinterpark,
Eirik Sem
Daglig Leder