Snøen er ikke borte i Vassfjellet!

I le for vinden

Til tross for vekslende vær den siste tiden, har vi flotte snøforhold i Vassfjellet Vinterpark. Hos oss kommer nedbøren som oftest som snø, selv om det regner i Trondheim. Vi er derfor fristet til å ta frem det gode gamle slagordet «regn i byen, snø i Vassfjellet».

Den sterke vinden som har vært i byen har kun gitt utslag i den øvre delen av anlegget. På toppen av fjellet så har vinden blåst bort det meste av snøen, og det er derfor problematisk å holde toppheisen i gang.

Med temperaturer +-0 grader i store deler av desember og hittil i januar, så har vi ikke fått produsert så mye snø som vi ønsker. Dette har resultert i at vi ikke har fått bygd parken ferdig slik vi hadde ønsket, samt at treningsbakken ikke er klar. Vi har stort fokus på å få produsert snø i disse områdene, samt andre prekære områder i anlegget så snart kulda kommer tilbake.

Stor sponsor til Parken

Parken er et viktig område for oss. Emil Fossheim er parkansvarlig, noe som gir oss trygghet i at parken bli av høy standard når vi får produsert nok snø. Emil har lang erfaring i å bygge parker både i inn- og utland både til store arrangementer og i mindre skianlegg. Emil er en kjent skikkelse i parkmiljøet.

Vi har nylig landet en flott sponsoravtale for å sikre en god park og vedlikehold av denne. Vi skal ha tre større arrangement i Parken i vinter, med blant annet norgescup for snowboard og freeski. I tillegg blir det et arrangement for alle besøkende der vår nye sponsor lanseres, og hvor vi høyst sannsynlig får besøk av gode parkkjørere. Dette gleder vi oss til!

Supertilbud på fredager

På fredagene har vi gode tilbud til alle. Studenter kan ta buss tur-retur Vassfjellet og kjøre på dagskort til totalt 250 kroner. For øvrige gjester har vi tilbud på kveldskort fra klokken 16:30 til 21 til sterkt reduserte priser. For å benytte seg av disse tilbudene så må heiskortene kjøpes via vår nettbutikk på hjemmesiden vår. Hver fredag har vi også pizzabuffet i Kroa fra klokken 18 til 20 til 75 kroner for barn/ungdom og 99 kroner for voksne.

Langmyra og skiløypa

Skiløypa som går fra den øvre parkeringen i anlegget opp til Langmyra er dessverre ikke åpen. Det drives skogbruk i dette terrenget nå. Det forventes at dette arbeidet er ferdig 24. januar og at løypa åpnes opp etter dette. Alternativet for den som vil på langrennsski vil da være å kjøre til langmyra, eventuelt gå fra permyra som ligger i midt i familieløypa.