Våre smittevernstiltak

DIN TRYGGHET ER VÅR FØRSTEPRIORITET
At det skal være trygt å besøke Vassfjellet Vinterpark, er det aller viktigste for oss. Vi følger alt av nasjonale retningslinjer, og samarbeider i tillegg tett med lokale smittemyndigheter.

Gjør vi vår del av jobben, må du også gjøre din. Det betyr at du må følge tre enkle regler når du besøker oss:

• Kom frisk! Begynner du å føle deg syk mens du er her, dra hjem
• Sørg for å ha ekstra god hånd- og hostehygiene – fra du parkerer til du drar
• Hold minimum 1 meter avstand til andre gjester

Disse reglene kan justeres fortløpende, skulle det komme nasjonale endringer. Du vil også finne de samme reglene plassert godt synlig i anlegget.

NYE ORDNINGER FOR KJØP AV HEISKORT OG BRUK AV HEIS
ALLE heiskort skal kjøpes på www.vassfjelletvinterpark.no i år. Her kan du fylle opp Skidata-kortet ditt, om du allerede har et, eller du kan kjøpe kortet online og hente det i egne pickup-bokser i anlegget. Våre ansatte hjelper deg gjerne dersom du skulle ha behov for det.

For å sikre at heisturen er 100 % trygg, lager vi køordninger som gjøre det mulig å holde minst 1 meters avstand. Ta heis med «dine egne», eventuelt alene. Med mindre du ber om det, er det foreløpig ikke hjelp til påstigning. Også dette er for å sikre at vi holder avstand til hverandre.

SERVERING BÅDE INNE OG UTE
Serveringsstedene våre kommer til å ha åpent som normalt. Nytt av sesongen er at serveringen skjer ved bordene. Ute er det enklere enn noen gang å ta seg et pust i bakken – vi har nemlig kjøpt inn 40 benker samt flere nye griller, som vi har plassert forskjellige steder i anlegget. Her kan du nyte matpakken ute i det fri.

SKIUTLEIE, SKISHOP OG SKISKOLE
Planlegger du å leie ski? Da ønsker vi at du forhåndsbooker via nettsiden vår. Alt av leid utstyr vaskes og desinfiseres før og etter bruk.

Skiskolene for barn vil gå som normalt, med følgende tilpasninger:

• Maks 5 barn i hver gruppe
• Ingen servering av mat og drikke
• Ingen deling av utstyr

SKIBUSS
Følg kommunens anbefalinger om bruk av munnbind på kollektivtransport.

VEIEN VIDERE I VASSFJELLET
Det er umulig å spå hvor lenge koronapandemien varer, men inntil den er over, kommer vi til å ha skjerpende renholdsrutiner i vinterparken. Vi desinfiserer alle kontaktpunkt, og setter i tillegg ut desinfiseringsveske i anlegget.

Velkommen til en ny, og enda bedre sesong i Vassfjellet Vinterpark – vi gleder oss til å se dere i bakken igjen!