Ungdom- og voksenkurs Alpint

Alpint Voksen Grønn:

Dette er et kurs for nybegynneren. Du vil lære deg utstyret og håndteringen av dette, samt selvfølgelig det grunnleggende innen skikjøring. Vi vil benytte de slake bakkene i anlegget slik at du på en trygg og god måte lærer deg å svinge, gli og bremse med ski på beina.
Maks fire pr. instruktør

Alpint Voksen Blå:

Dette er kurset for deg som har øvet deg litt. Du kan å håndtere utstyret, gli og bremse kontrollert i de slake bakkene. Du kan også ta t-heis sammen med andre. Vi vil fokusere på at du skal bedre balansen din samt skape både flyt og kontroll i skikjøringen din. Vi vil etter hvert søke mot parallell skiføring slik at teknikken gjør sitt til at det blir mer avslappende å kjøre på ski for deg.
Maks seks stk. Pr. instruktør.

Alpint Voksen Svart:

Dette kurset er for den som allerede kan å kjøre med kontroll, flyt og parallell skiføring. Du vil på dette kurset utvikle skiferdighetene dine i all slags terreng. Her vil vi benytte hele anlegget i undervisningen og introdusere ulike skitekniske bevegelser i det gitte terrenget man beveger seg i.
Maks 8 pr. instruktør.


Helgekursene går over to dager

Helgekursene går over to dager. Minimum 2 påmeldt pr. kurs for å gjennomføre kurset. Det vil være 2 timer undervisning pr. dag på kurset.
Pris helgekurs: 950,-

Pris eks. Utstyr og heiskort. Hver enkelt må ha både utstyr og heiskort til anlegget etter oppgitte priser og vilkår som gjelder i Vassfjellet Vinterpark. Vi kommer om kort tid i gang med online påmelding av kurs. Følg med på hjemme- og FB siden vår.