AtB med daglige bussavganger t/r Vassfjellet Vinterpark!

Fra og med 3. januar 2022 blir det enda enklere å komme seg til Vassfjellet Vinterpark – da starter nemlig AtB opp et sterkt ønsket tilbud, med flere daglige avganger til og fra alpinanlegget..

Busstilbudet, som går inn i AtBs eksisterende rutenettverk, skal bidra til å posisjonere vinterparken som det den er og skal være: Hele byens fristed.

– Vårt mål er å få flest mulig, mest mulig ut i bakkene. Da er det selvsagt ekstremt gledelig at det fra nyttår blir mange hakk enklere å faktisk komme seg til og fra anlegget. Spesielt for barn og ungdom er dette en svært god nyhet, og et godt busstilbud kan absolutt bidra til at langt flere kan få ta del i det brede tilbudet vårt. Vi har ventet på denne nyheten, og det er en glad gjeng på jobb i Vassfjellet i dag.

Det sier daglig leder Stian Henriksen i Vassfjellet Vinterpark.

Fra 3. januar 2022 oppretter AtB i samarbeid med Vassfjellet Vinterpark et nytt busstilbud: Linje 96 som vil gå mellom Tillerterminalen og Vassfjellet både på hverdager og i helger. Avgangene er utarbeidet i tett dialog med vinterparken slik at de skal være mest mulig tilpasset Vassfjellets åpningstider. Avgangstidene finner du i appen AtB og på atb.no.

– Vi er glade for det gode samarbeidet med Vassfjellet Vinterpark og håper vi med dette tilbudet kan være med å bidra til at det blir enda lettere for skientusiaster å finne veien til det lokale alpinanlegget og at flere fritidsreiser gjøres kollektivt. Tilbudet gjør det enklere å ta seg en tur ut på ski uten å være avhengig av egen bil, sier direktør for tilbudsutvikling og mobilitet i AtB, Harald Storrønning.

Selv om det nå blir enda bedre muligheter til å komme seg fram og tilbake mellom Trondheim og Vassfjellet, er det viktig at alle som er ute og reiser kollektivt viser hensyn til hverandre og følger påbud om munnbind og øvrige anbefalinger fra både nasjonale og lokale helsemyndigheter.

AtB minner om at de som er mellom 6 tom 19 år reiser du med barnebillett.