Sesongkortsalget for sesongen 2020/2021 er åpnet!

Det ble dessverre en brå stopp på sesongen i Vassfjellet vinterpark pga Covid-19 situasjonen. En trist avgjørelse, men vi stiller oss bak beslutningen om å stenge skianlegg rundt omkring i landet.

Vi har fortsatt å tilrettelegge for skiaktivitet i perioden vi har måtte holde stengt, med å tråkke diverse spor rundt omkring i anlegget og åpne parkeringsplassene. Det er gledelig å se at så mange setter pris på det ekstra arbeidet vi gjør.

Flere har tatt initiativ for å betale for skiløyper, parkering etc. Vi har ikke ønsket å ta betalt for parkering, det var vi ferdige med den dagen vi kjøpte anlegget, og vi har tråkket løypene med stor glede, for vi elsker skiaktivitet.

Den beste måten man støtter opp sitt eget skianlegg er å kjøpe sesongkort. Det gir trygghet og forutsigbarhet i driften, og er med på å sikre den videre utbyggingen av vinterparken.

Vassfjellet vinterpark låner nå 27,5 millioner for å bygge flere bakker, sikre snøforholdene og ikke minst få lys i alle bakker. Hvem gleder seg vel ikke til en ny og forlenget Familieløype med LYS til neste år?

Derfor ble det tidlig besluttet at vinterparken måtte øke prisene noe på sesongkort når vi nå påtar oss ekstra kostnader med utbygging. Vinterparken har vært det billigste skianlegget i Norge av vår størrelse, og vi blir ikke overasket om vi fortsatt er det neste sesong også.

De nye kampanjeprisene er som følger:

Familiepakken. 2 voksne og inntil 3 barn ( 7-15 år ). 6900,-
Voksen 16+ 2900,-
Barn/ungdom 2500,-

Disse prisene gjelder på november-kampanjen 2020

Velger du å handle NÅ på april-kampanjen som varer frem til 19 april gjelder gamle priser:

Familiepakken 2 voksne og inntil 3 barn ( 7-15 år ). 6000,-
Voksen 16+ 2500,-
Barn/ungdom 2300,-

Vi har likt antall sesongkort tilgjengelige neste sesong som vi hadde denne sesongen. Denne begrensingen er satt pga kapasiteten på heisene, og at det også skal være tilgjengelige dagskort for de som ønsker å kjøpe dette.

Vi ble utsolgt for sesongkort denne sesongen, vil vi bli utsolgt kommende sesong?

I påsken vil vi fortsette med å tråkke spor til toppen. Videre ser vi at det er flere og flere barnefamilier som kommer og aker i bakkene. Derfor prepper vi litt ekstra disse dagene.

Hold avstand til hverandre og ikke opphold dere i grupper på flere enn 5 personer.

Med dette ønsker vi alle en god påske.

PS, Vasse og Vinter planlegger visst å legge ut litt påskeegg på påskeaften. Følg med på Facebooksiden vår.

Til salget