Sesongkortkampanjen 2019!

Vi i Vassfjellet Vinterpark senket i fjor prisene kraftig på sesongkort. Dette som et viktig ledd i å gjøre aktiviteten her i Vinterparken mer tilgjengelig gjennom en hel sesong for alle. Vi har besluttet at vi beholder samme lave pris for kommende sesong på alle våre heiskort og vi håper dette er gledelig for mange!

Sesongkortkampanjen varer fra 15. november 09:00 til 30. november 23:59. Vi har i god tid markedsført dette og håper at flest mulig har fått dette med seg. Spre gjerne ordet sammen med oss!

På bakgrunn av kapasiteten i anlegget så er vi dessverre allikevel nødt til å ha en begrensning i antall sesongkort. Dette for at opplevelsen for alle skal bli best mulig og det er derfor besluttet et tak på totalt 3.000 sesongkort for kommende sesong.
Dette betyr at du bør være klar ved kampanjeåpning på fredag 15. november kl. 09:00 for å sikre deg eller din familie sesongkort til kampanjepris. Gå da inn på vår hjemmeside vassfjelletvinterpark.no.

Vi ønsker alle tidligere og nye sesongkortinnehavere hjertelig velkommen til oss i Vassfjellet Vinterpark. Som du sikkert har fått med deg så åpner vi nedre del av anlegget på lørdag 16. november kl. 10:00 frem til 15:00. Vi kjører heisene samme tid på søndag 17. november.

Med ønske om en flott vinter,
Eirik Sem
Daglig Leder
Vassfjellet Vinterpark