Sesongen 2018/2019!

Husker du vår fantastiske åpningsdag i Desember med masse barn og NRK på besøk? Vi fikk en fantastisk åpning av Vinterparken og det fortsatte i Januar med masse pudder og besøksrekord på en dag!

I Februar fikk vi besøk av landslaget i Alpint som finpusset formen inn mot VM og vi arrangerte internasjonale skirenn i Vinterparken. I Mars så var det godt med kulde og vi fikk enda mer natursnø! Dette ga oss igjen mange fantastiske dager på ski eller snowboard i Vinterparken. April ga oss kalde netter og varm sol på dagtid, noe som gjorde sitt til at forholdene rakk ut hele påsken. Vi er både glad og stolt over å kunne tilby skikjøring i nesten alle bakker i Vassfjellet Vinterpark helt frem til 22. April og med de opplevelsene vi har kunnet tilby i vinter!

Vi har gjennom sesongen fått bekreftet at de tiltakene som ble gjennomført før sesongstarten var vellykket gjennom rekord i besøksantall! Kroa fikk som alle vet en god runde med oppussing, samt ny meny som de aller fleste har satt stor pris på. Videre så har barnebåndet vært en fin tilvekst til det tilbudet vi har kunnet gi de minste av våre gjester. Ny Led belysning i Nordløypa, supplert lys i nedre del av Sørløypa samt betydelig mer lys i parken var viktig. Dette har gjort sitt til at opplevelsen på kveldstid har vært betydelig bedre en tidligere når man kjører en av disse løypene på kveldstid. Vi fikk også utbedret snøsystemet slik at produksjonen ble mer effektiv en tidligere når det først ble kaldt nok. Sist, men ikke minst så fikk vi også på plass vår flotte Lavvo på Permyra i Familiebakken. Her har mange fått hvilt seg mellom turene i fred og ro!
Vi senket også prisene kraftig fra tidligere år i Vinterparken. Gjennom kampanjen i November så fikk man mulighet til å kjøpe årskort enkeltvis, eller for hele familien meget fordelaktig. Denne kampanjen kjører vi nå også for neste års sesong ut April måned. Benytt derfor muligheten til å skaffe deg sesongkort til en meget fordelaktig pris for deg eller hele familien!

For neste sesong så har vi planer om å videreutvikle brukeropplevelsen til dere som gjester Vassfjellet Vinterpark enda mer. Fokuset vårt nå i sommerhalvåret vil ligge på videreutvikling av snøsystemet, mer lys i bakkene og større parkeringskapasitet. Dette sammen med drenering og annet skal kunne sikre enda flere og bedre skidager etter gitte værforhold neste vinter!

Vi håper du har hatt fine opplevelser i Vinterparken i år og ønsker deg hjertlig velkommen igjen til neste sesong hos oss i Vassfjellet Vinterpark!

Med Vennlig Skihilsen,
Eirik Sem
Daglig Leder