Samarbeidspartnere

Vassfjellet Vinterpark har flere samarbeidspartnere. Dette er bedrifter i ulike bransjer og størrelser som gir oss muligheten til videre utvikling i anlegget. Våre samarbeidspartnere bistår oss i ulik grad, men også i ulike former. Felles for dem alle er at de er synlige i vinterparken og at de har et felles mål sammen med oss om å utvikle Vassfjellet Vinterpark inn i fremtiden. Vi er derfor stolte av å presentere våre samarbeidspartnere og håper at du ser at deres velvilje kommer deg til gode som gjest hos oss gjennom en stadig bedret skiopplevelse i vinterparken.

Bakkesponsorer

En bakkesponsor er synlig gjennom profilering på alle beskyttelsesputer til lysmaster og snøkanoner i en hel bakke. Vi har i dag to slike sponsorer som har bidratt til nye, flotte og sikre beskyttelsesputer.

Heis- og arena sponsorer

De sponsorene som er profilert i heistraseen bidrar til ulike typer utbygginger som vi gjennomfører. I tillegg til dette så vil noen være involverte i barneskirenn og aktiviteter vi skal gjennomføre i Vinterparken gjennom vinteren. Du vil derfor kunne se disse ved ulike anledninger gjennom vinteren hos oss.