Salgsbetingelser

Generelle salgsbetingelser
Disse generelle vilkårene gjelder mellom Vassfjellet Vinterpark og den person som selv eller gjennom andre foretar en bestilling på Vassfjellet Vinterparks webside, andre utsalgssteder eller hos tilbyders tilknyttede online partnere.
Bestillingen kan gjelde heiskort, aktiviteter og kjøp av andre produkter og tjenester. Eller en kombinasjon av disse.

Heiskort
Heiskort er personlig og skal ikke lånes bort. Gjenkjennelig ansiktsbilde er obligatorisk ved kjøp av sesongkort. Ved mistet eller glemt sesongkort påløper det et gebyr på 75,-.
Man kan ikke selge videre sitt heiskort, dette vil føre til inndragelse. Bruker man en annen person sitt heiskort vil dette bli inndratt/ sperret. Ved uriktig oppgitt personalia og/ eller bilde ved kjøp av sesongkort vil dette bli inndratt/ sperret. Man kan ikke endre personalia på et sesongkort etter kjøpstidspunktet.
Ved brudd på skivettreglene kan heiskortet inndras.
Inndratt heiskort kan hentes ut av rettmessig eier mot et gebyr på 1500 kroner.
For familiepakker: Dersom kunden oppretter sesongkort eller til personer utenom familie i samme husstand vil alle sesongkort i familiepakken bli inndratt for resten av sesongen, uten noe form for refundering. Man kan ikke legge til personer i en familiepakke etter kjøpstidspunkt.
Heiskort gjelder i ordinær åpningstid for den eller de datoer som er angitt på kortet. Sesongkort gjelder i ordinær åpningstid fra vintersesongens begynnelse til sesongslutt.
Når du kjøper heiskort online kan du kjøpe dette med eller uten Keycard. Hvis du kjøper et heiskort med et eksisterende Keycard, aktiveres heiskortet ved første passering i vendekorset-heisen. Hvis du har kjøpt et nytt Keycard på nettet, kan dette hentes ved billettluka.
Vassfjellet Vinterpark har en automat eller en henteboks, hvor QR / strekkoden kan brukes til å hente heiskortene dine.

Bestillers ansvar
Før man foretar en endelig bestilling, skal man lese og gjøre seg kjent med viktig informasjon om det aktuelle produktet. Bestiller er ansvarlig for at kjøpet er i henhold til sine egne ønsker. Bestiller er ansvarlig for å forsikre seg om at opplysningene i bekreftelsen (kun sent som e-post) er i samsvar med bestillingen.
Du kan også registrere deg og logge inn som bruker via sosial logg inn (Facebook og Google). Når du registrerer deg ved hjelp av Facebook eller Google, vil du kunne logge inn på din konto med den e-posten du er registrert med på disse tjenestene. Du kan når som helst endre dine personopplysninger ved å logge deg inn på Min side”

Gjennomføring av bestilling
Etter korrekt gjennomført online betaling skal du få en kvittering på e-post. Kvittering vil inneholde alle detaljer ved ditt kjøp og kan medbringes til skianlegget.
Bestillingen er ikke gjennomført og ikke gyldig i følgende tilfeller:
– Bestiller har ikke mottatt e-post med kvittering med bekreftelse/referansenummer.
– Kortbetaling avbrytes av ulike årsaker og innbetalingen mislykkes.
– Betalingen gjennomføres ikke fullstendig eller korrekt slik at beløpet ikke blir trukket fra konto.
Er du i tvil om bestillingen er korrekt gjennomført, Ta gjerne kontakt med oss.

Betaling
Vi benytter en betalingsløsning fra Nets AS – Netaxept. Tredjepart vil ikke få tilgang til dine personopplysninger Netaxept benytter Secure Socket Layer (SSL) ved overføring av personlig informasjon. SSL lager en sikker (kryptert) forbindelse mellom din maskin og Netaxept. På denne måten kan informasjonen overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis.

Forbehold
Det tas forbehold om eventuelle publiserings- eller korrekturfeil på nettsider og på annen trykt informasjon om tilbudene som tilbyder formidler.

Driftsavbrudd utenfor driftsledelsens kontroll (Force Majure)
Det gis ingen refusjon på heiskort ved dårlig vær, tåke, snø, ising, teknisk feil, uforutsette naturhendelser, pålagt nedstenging eller lignende. Kunden må selv vurdere vær og føreforholdene ut ifra sine ski og snowboardferdigheter.
Ved skade eller sykdom vil en forholdsmessig refusjon av kortutgiftene for den tid kortet ikke kunne benyttes ved fremvisning av legeattest umiddelbart etter legebesøk. Refusjon ved sykdom eller skade vil kun bli gitt til den personen som er syk eller skadet, og kun for de dager heiskort ikke har vært i bruk.

Ekstra trygghet for sesongkortinnehavere
Skulle det skje at anlegget må stenge ned grunnet Covid-19, refunderer vi sesongkortet ditt. Da følger vi i så fall denne tabellen:

<80 dager 20 % refusjon
<60 dager 40 % refusjon
<40 dager 60 % refusjon
<20 dager 80 % refusjon

Merk at antall dager regnes fra vinterparkens åpningsdag, ikke fra dagen du begynner å bruke sesongkortet ditt.