Møt Eirik Sem, Vinterparkens nye daglig leder

Eirik Sem er ansatt i Vassfjellet Vinterpark AS som daglig leder med virkning fra 01.01.19.

Eirik er straks 40 år og har 2 jenter på 9 og 13 år. Han er bosatt på Sverresborg, men er opprinnelig fra Dombås. Man kan trygt si at Eirik har alpinsporten i blodet. Selv aktiv alpinist, og senere en karriere som trener på skigymnas og yngres landslag. Ferdighetene er fortsatt sterkt tilstede, så ikke bli overrasket om du ser han ta en 360 i parken, eller han drar den feiteste linja i pudderet på toppen. Vi ønsket oss en skikkelig skientusiast og det har vi funnet!

De siste 8 årene har han arbeidet som markedssjef i SG Finans. Nå skal han bygge videre på det arbeidet som allerede er gjort i Vassfjellet Vinterpark, og løfte dette videre til nye høyder.

Eirik sier målsettingen er at alpin- og snowboard aktiviteten skal ta en betydelig større andel av fritiden til både unge og eldre. Vassfjellet skal bli en naturlig del av det bynære folkets tanke om mosjon, lek, trening og generell utfoldelse. Det skal rett og slett være et trivelig og positivt sted for alle brukere.

Styret er meget fornøyd med ansettelsen av Eirik Sem og vi er sikre på at han, sammens med driftsleder Per E Tellungen, vil videreutvikle Vassfjellet Vinterpark etter de ambisjoner som styret og eier har satt for selskapet.

Vi gleder oss til fortsettelsen!