Gled deg! Vi har gjort Vassfjellet Vinterpark enda bedre!

Denne høsten har vi jobbet iherdig for å gi deg som gjest en råere og bedre opplevelse i Vassfjellet Vinterpark. Vår visjon er å tilby den beste vinteropplevelsen for alle, og det målet jobber vi mot hver eneste dag – året rundt.

Vassfjellet Vinterpark skal være en levende vinterpark gjennom hele uka, og da er gode lysforhold på kveldstid helt avgjørende. I høst har vi montert nye LED-lys i Sørbakken, Freidigbakken, Lekelia, i Vasseland og i heistraseen. Det gjør at terrenget i bakkene kommer mer behagelig til syne for deg enn ved de ordinære halogenpærene. Og i tillegg bruker vi mindre strøm. Gled deg til kveldskjøring hos oss i vinter!

Familier er en av våre hovedmålgrupper, og nå har vi gjort anlegget enda bedre for dem. Vasseland med båndheis var noe av det første vi bygde etter at Freidig Alpint overtok Vassfjellet Vinterpark. Nå har vi i tillegg flyttet lavvoen fra Familiebakken til et nyanlagt område over Vasseland. Her blir det en stor platting med benker og grill på utsiden, og vi serverer varm drikke og boller inne i lavvoen. Fra denne plattingen har du gode solforhold og oversikt over hele det nedre området i vinterparken. Kanskje det er her du får anlagt et skikkelig brilleskille?

Vi vet at parken vår er en viktig lekeplass for mange, og nå har vi gjort den enda bedre. Vi har planert ut massene og anlagt «hoppkulene» der disse skal være, så nå trenger vi færre dager til å produsere snø før vi kan åpne parken for dere som er glad i hopp og sprett.

Vi lovte å øke parkeringskapasiteten for kommende sesong. På den øvre parkeringen har vi nå planert ut et større område slik at vi får plass til rundt flere 100 biler enn i fjor. Det gjør det enklere for deg som ankommer med bil.

For å øke snøproduksjonen har vi kjøpt inn fem nye viftekanoner, og disse kanonene vil produsere 25 prosent mer snø enn dem vi har brukt frem til nå. Den produserte snøen består av betydelig mindre snøpartikler og er derfor mer slitesterk og varer lenger enn natursnø.

I tillegg til alle disse utbedringene så har vi fått flere samarbeidspartnere med på laget vårt. Bedrifter fra ulike bransjer støtter opp om arbeidet vi gjør og ønsker å bidra til en positiv utvikling av anlegget. Du vil se hvem dette er i heistraseen eller nede ved heispåstigningen. Vi er både glade og stolte av dette engasjementet, og ønsker dem hjertelig velkommen som en del av utviklingen i Vassfjellet Vinterpark.

Ikke glem sesongkort-kampanjen vår som starter 15. november på våre nettsider! Vi håper at du er en av dem som vil oppleve alle nyhetene våre gjennom hele vinteren. Vi gleder oss masse til å se deg ofte i bakken i vinter!

Velkommen til oss i Vassfjellet Vinterpark!

Med vennlig hilsen
Eirik Sem
Daglig leder