Flotte helger og åpent i julen!

Vi har de siste helgene hatt et fantastisk besøk av gjester her i Vassfjellet Vinterpark. Med åpning av dobbeltheisen i starten av desember så har vi kommet godt i gang her i Vassfjellet Vinterpark.

Vi ser at mange har benyttet årskortene sine flere ganger allerede, samtidig at mange gjester har vært på dag- og kveldsbesøk så langt. Det gleder oss at mange tar turen og vi håper at opplevelsen deres har vært flott her hos oss!

Sammen med kunstsnø så har vi vært heldige med et godt og jevnt påfyll av natur snø gjennom desember. Mildværet som har vært har ikke gitt noe stort utslag på mengden snø og vi har derfor hatt flotte forhold i bakkene for alle. Kunstsnøen er avgjørende for å skape en slitesterk og god såle, mens natursnøen gjør det mykt og behagelig å kjøre på.

Det er nå merket et eget randonnespor for de som ønsker å gå på ski opp bakken. Denne løypa starter på oversiden av den øvre parkeringen og går opp igjennom skogen på sørsiden av sørløypa. Løypa krysser familiebakken og går videre oppover mellom sørløypa og familiebakken opp til innkjøringen av familieløypa. Vi ber om at du viser hensyn til de som kommer ned familieløypa når du krysser denne. Med et eget spor for randonne så håper vi at alle brukere av Vinterparken har sine områder der de kan utfolde seg på sin måte.

For julen 2020 så vil vi ha åpent alle dager, foruten julaften. 1. jule- og 1. nyttårsdag har vi åpent fra 12:00- 15:00, mens fra 2. juledag og resterende dager i julen har åpent fra 10:00- 15:00. Vasse og Vinter kommer til å være i anlegget i julen, og vi vil holde åpent i lavvoen.
Skibussen vil gå fra 2. juledag og til og med nyttårsaften. Bussen har avreise fra Trondheim sentralstasjon kl. 10:00 og med retur kl. 15:00 fra Vassfjellet. Benytt VIPPS for betaling, eller kjøp bussbillett gjennom nettbutikken vår.

Julen nærmer seg nå med stormskritt og du har nå muligheten til å kjøpe gavekort gjennom nettbutikken vår. Dersom du mangler julegave, så har du nå en god løsning.

Vi i Vassfjellet Vinterpark ønsker dere alle velkommen til oss i julen og ønsker samtidig alle en flott julefeiring!

Med vennlig hilsen
Eirik Sem
Daglig leder
Vassfjellet Vinterpark