Endelig masse snø!

Gjennom helgen som var så fikk vi godt med snø her i Vassfjellet Vinterpark. Dette sammen med åpne heiser i nedre del og i barneområdet gjorde at mange tok turen hit til oss. Dette ga oss alle flotte vinteropplevelser her i Vassfjellet Vinterpark.

Mange lurer på hvorfor vi ikke har hatt åpent flere heiser, samt kun i helgene denne perioden da spesielt etter det snøfallet vi fikk i helgen. For at vi skal kunne åpne bakker for nedfart til våre gjester så trenger vi en god såle av snø. Det mest vanlige nå til dags er at denne sålen er menneskelagd med bruk av produsert snø eller mer sjeldent, godt bearbeidet store mengder med natur snø. Vi har så langt i år fått produsert mye snø i den nedre delen av anlegget, samt noe opp til hengkanten i nord-løypa.

Over hengkanten har vi ikke fått produsert snø enda. Sålen i den øvre delen av nord eller i de andre bakkene er derfor, beklageligvis fortsatt for tynn, tross det gode snøfallet vi fikk sist helg. Det vi uansett gjør er å få komprimert denne snøen med tråkkemaskin gjentatte ganger nå før mildværet kommer. Mildværet vil komprimere denne snøen enda mer og vil kunne skape en meget slitesterk såle, såfremt det ikke blir så mye regn slik at alt forsvinner så har vi har som mål å få åpnet dobbeltheisen 7.-8. desember. I uken 9.-13. desember er det meldt kaldt, og vi vil da produsere så mye snø som mulig, vi må derfor også denne uken holde stengt for å sikre snø i anlegget. Vi har som mål å kunne åpne i ukedagene fra mandag 16. desember og ut sesongen.

Sesongkortsalget har i år gått over all forventning. Vi har solgt nesten dobbelt så mange kort i år som i fjor, noe som da selvfølgelig er rekord her i Vassfjellet Vinterpark. Det er meget gledelig for oss som jobber i eller med Vinterparken at så mange ønsker å besøke oss regelmessig gjennom vintersesongen! Dette sikrer driften og forutsigbarheten til deg som gjest hos oss og vi ser frem til å ta dere imot her hos oss.

Når du nå har sesongkortet i lomma, så håper vi at du tar med deg venner og kjente for å vise dem hvor fint det er her i Vassfjellet Vinterpark. Vi skal gjøre det vi kan for at dere skal få flotte vinteropplevelser hos oss og at dere skal kunne nyte roen i bakkene borte fra byen og de dagligdagse gjøremålene.

Takk og velkommen til oss!

Eirik Sem
Daglig Leder
Vassfjellet Vinterpark