Fredag 21 desember kl 10.00 åpner vi Dobbelheisen og Nordløypa.

Dessverre har det ikke kommet tilfredsstillende mengder av natursnø, og vi må vente litt til før vi får åpnet Sørløypa, Familiebakken og Fjellheisen. Men vi har ikke gitt opp håpet med tanke på å åpne dette i romjula.

Vi håper dere tar turen og vi vil spesielt anbefale kveldskjøring på fredag. Da får dere testet de nye LED-lysene vi har montert i Nordløypa. Det er slike lys vi har planlagt å montere i hele anlegget til neste sesong. Skikjøring og pizza på kafeen høres ut som en flott fredagskveld!

I kveld skal det være dugnad med Freidig alpin for å få montert Vinterparkens nye lavvo. Dette blir stas. Lavvoen er 11 meter bred og 9 meter høy, så den vil være godt synlig i Familiebakken. Her vil det bli sitteplasser til 72 stk og det vil bli enkel servering med grillmat og drikke. Videre skal vi få satt ut benker og grillplasser, og lage dette til et skikkelig koselig samlingspunkt. Gled dere!

Vi har normale åpningstider til og med 23 desember og følgende åpningstider gjelder for romjula og nyttår:

Julaften stengt
Første juledag stengt
Andre juledag til og med 31 desember 10.00-16.30
Første nyttårsdag er det åpnet 12.00 -16.30

Skibussen vi kjøre hele romjula med samme rutetabell som på helg.

Vil samtidig benytte muligheten for å takke alle dere som tok turen hit i åpningshelga, og alle fine kommentarer vi har fått i sosiale medier, i Vinterparken og generelt på gata. Det gir ekstra motivasjon for å jobbe ennå hardere for å bygge regionens beste aktivitetssenter.

Vi gir gass videre og gleder oss til å presentere ukedagskonseptene våre like over nyttår. Jeg kan slenge ut en liten teaser nå;

Hodelyktskjøring på onsdagskvelder. Vi starter Fjellheisen, dere tar med ski og hodelykt, og vi koser oss med frikjøring i vårt hærlige frikjøringsområde. Når jeg først er inne på temaet, vi skal rydde litt skog og kratt her i vinter, så ikke bli overrasket om vi ber om dugnadshjelp til dette.

Da ønsker jeg alle en riktig så god jul, så ses vi i bakken.

Julehilsen fra Stian styreleder