Åpning av parken, Fifa-turnering og grilling! Gled deg til vinterferien i Vassfjellet!

Alle bakkene er åpne og vi lover deg gode skiopplevelser i flotte forhold i Vassfjellet Vinterpark i vinterferien.

Vi har laget et fullspekket program med ulike aktiviteter hver eneste dag og vi håper at du finner noe du har lyst til å være med på. Flere samarbeidspartnere av Vassfjellet Vinterpark vil lage liv og moro i skianlegget i vinterferien. Ta turen innom disse, det kan lønne seg! For de som trenger seg en pause fra ski eller brettkjøringen i vinterferien så lager vi flere FIFA-turneringer i kjelleren på Kroa. Her vil vinnerne få flotte premier!

Bussen går hver dag
Bussen vår kjører hver dag slik at barn og ungdom slipper å fraktes til og fra Vinterparken.
Bussruten er beskrevet her. Se på rutetidene i programmet for vinterferien, da med avgang fra sentralstasjonen kl 10:00 hver dag og retur kl. 16:00 fra Vassfjellet. Husk at betaling kan skje på to ulike metoder; enten via hjemmesiden her, eller via VIPPS ved å betale til Vassfjellet Vinterpark. NB: Bussjåfør skal kvittere for kjøp med Vipps.

Kjøp billig vinterferiekort
Vi har også i år et eget vinterferiekort. Dette kortet gjelder for alle fem ukedagene i vinterferien og passer godt inn sammen med bussavgangene. Kortet koster kun 750 kroner og kjøpes kun på nett her.

Offisiell åpning av «Vassaparken by Oakley»
Nå bygger vi endelig parken! Emil Fossheim designer elementer i ulike størrelser og vi kan love deg flotte nye elementer. Sammen med Oakley har vi lørdag 15. februar offisiell åpning av det vi nå kaller for «Vassaparken by Oakley». Som du kanskje allerede har fått med deg, så arrangerer vi park- og railjam lørdag 15. februar. Her vil både Freidig Freeski og Trondheim Snowboardklubb stille med instruktører for å hjelpe deg med å lære nye triks. Det er åpent for alle og dersom du aldri har vært i park før, så er dette en gylden mulighet til å prøve seg! Det blir grilling i bunn av parken, musikk, premier og give away´s fra Oakley. Vi er skikkelig stolte av å kunne arrangere en slik Jam med Oakley som sponsor for alle unge og eldre parkkjørere i trondheimsregionen!

Vi preparerer bakkene hver dag
Snøen og opplevelsen av å kjøre på snøen er forskjellig ut ifra værsituasjon og preparering. Dersom det er stabilt kaldt over en periode så har vi en såkalt «grippy» snø og opplevelsen av å kjøre på denne snøen er at den er hard, men veldig forutsigbar. Skiene eller brettet svinger godt på en slik type snø. Jeg forventer at vi vil få denne snø i slutten av inneværende uke, spesielt på starten av dagen. Når vi får varmere vær, så mykes snøen opp og blir «feit». Feit snø er behagelig å kjøre på og du kan hoppe og trikse rundt omkring med demping i snøen når du lander. Denne snøtypen vil vi nok få godt utpå dagen når det er plussgrader, før den sakte fryser på igjen og blir grippy neste morgen. Med de værutsiktene vi har nå så tror jeg at dette blir opplevelsen i vinterferien. Vi preparerer uansett bakkene hver dag for at det skal bli så behagelig som mulig for deg som gjest å kjøre på ski eller brett hos oss.

Med vennlig hilsen
Eirik Sem
Daglig leder
Vassfjellet Vinterpark