Ada (13) ønsker seg ny stolheis til jul – slik kan du bidra

Hele byens fristed – det er det vi ønsker at Vassfjellet Vinterpark skal være. Et sted for å skape minner og for å være sammen. Et sted for skiglede. For mestring. For alle.

Helt siden vi overtok anlegget i 2018, har vi jobbet med mål om å få flest mulig, mest mulig ut på ski. Det er også grunnen til at vi ikke tar ut en eneste krone av overskuddet – alt går til å bygge Vinterparken. For Vassfjellet Vinterpark er like mye din, som vår. Og jo mer du bruker oss, jo mer kan vi utvikle anlegget.

I praksis betyr det at Ada på 13, som har ønsket seg ny stolheis til jul i flere år, snaaart kan se konturene av det vi alle venter på – stolheisen, som skal løfte Vassfjellet Vinterpark fra et skianlegg til skianlegget.

Trondheims befolkning har ventet lenge nok på et skikkelig skianlegg, og nå er tiden inne for å begynne å snakke om Vassfjellet 2.0. Frem mot 2025 skal anlegget rustes opp for 100 millioner, og vi er allerede godt i gang. Snøproduksjonen er sikret, og ny familie- og midtløype er bygd. Med disse lyssatt, er det montert totalt 577 led-lys i Vassfjellet Vinterpark. Femhundreogsøttisju! I tillegg planlegger vi ny, utvidet parkering og større parkområde – for å nevne noe. Alt dette vil ta kveldskjøringen til nye høyder!

Det blir ikke ny stolheis denne jula, men vi nærmer oss med stormskritt. Og så håper vi at du tar turen når vi åpner, for jo flere som besøker oss, jo bedre kan vi bli – sammen!

Gi en julegave med gåsehud-garanti i år

Vi tilbyr dagskort fra 275 korner (barn 0-5 år kjører gratisk i følge med voksen). Opplev kortreist skiglede, 26 minutter fra Trondheim Torg.

Kjøp dagskort her

Påmeldingen til skikurs er åpen

Nå kan du sikre deg plass på et av våre populære skikurs – vi har forskjellige kurs for barn, ungdom og voksen. Velkommen til hele byens fristed!

Meld deg på skikurs her